fbpx

Virtual Reality Games

Speel een spannende VR-game!
Aan boord!

Bent u op zoek naar een leuk spelletje dat u aan boord kunt spelen tijdens een vaartocht door Amsterdam? Dan is een VR-game een fantastisch spel die u met minimaal 8 mensen aan boord kunt spelen terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. Er moet samengewerkt worden om het spel op te lossen waardoor de VR-game zeer geschikt is voor vriendengroepen of collega’s die aan teambuilding willen doen. Aan boord van een van onze klassieke schepen met een hapje en een drankje is een topavond gegarandeerd.

Werk in teamverband met behulp van Virtual Reality.

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je team bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen.
Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welk team lost de puzzels als eerste op?

Wat je kun verwachten bij de VR Mini Escape Game’s

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 aan de slag. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en de echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Prijzen die wij hanteren

Aantal personen0 t/m 1011 t/m 2526 t/m 4040+
€ 27,50€ 25,-€ 22,50€ 20,-
Scroll naar top